Muammer DEMİRTAŞ - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Muammer DEMİRTAŞ 1980 yılında Çankırı İli Şabanözü ilçesinde doğmuştur.Liseyi Ankara Hacıbayram imam hatip lisesinde, Üniversiteyi Ankara İlahiyat Fakültesinde, Y.Lisansı Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Ensitüsü Tefsir Anabilim dalında,´´Kur´an ve insan ilişkileri baglamında Adalet kavramı´´ konulu teziyle tamamlamıştır. Memuriyete 2001 yılında Diyanet işleri başkanlığı Ankara Kalecik Müftülüğü Aktepe köyünde imam-hatip olarak başlamıştır. 2004 Yılında Kurumlar arası geçişle Ağrı 15 Nisan ilköğretim okuluna atanmıştır. 2008 yılında Karabuk Anayasa ilköğretim okuluna sonra Müdür yardımcısı olarak Fatih ilköğretim okuluna atanmıştır. 2012 yılında branş değişikliği yaparak Meslek Dersleri Öğretmeni olarak Safranbolu Anadolu imam Hatip Lisesine tayin olmuştur. 2016 yılı temmuz ayı itibariyle Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Orta okuluna Okul Müdürü  olarak atanmıştır. 22 Haziran 2021 tarihi itibari ile Safranbolu Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atanmıştır.  Evli ve iki çocuk babasıdır.