T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / SAFRANBOLU - Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Düzenlenen Sözlük ve Afiş Yarışması Sonucu Belli Oldu!

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında okulumuzda  etkinlikler Sözlük ve Afiş Yarışmaları ile devam ediyor. "Safahat Sözlüğü" ve "ASUMAN YETİMÂNIN AŞİYANIDIR." sloganlı afiş, okul içinde birinci seçilerek ilçe genelindeki yarışmalara katılma hakkı kazandı. Proje, öğrencilere dil bilincini artırma, kültürel birikimlerini geliştirme ve dilin zenginliklerine vurgu yapma amacını taşıyor. Okulumuz öğrencilerine, yarışmada başarılar dileriz!

Okulumuz, büyük bir gurur kaynağı olan "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında İlçemizde düzenlenecek olan yarışmaya katılma hakkı kazandı. Okulumuz 11-D sınıfı öğrencilerinden Berkant KAZANGİRLER’ in hazırlamış olduğu "Safahat Sözlüğü" ve Mehmet Emin BİRCAN’ ın hazırlamış olduğu "ASUMAN YETİMÂNIN AŞİYANIDIR." sloganlı afiş, okulumuz içerisinde düzenlenen yarışmada birinci seçilerek ilçe genelindeki yarışmaya katılma hakkı kazandı.

Proje, öğrencilere dil bilincini artırma, kültürel birikimlerini geliştirme ve dilin zenginliklerine vurgu yapma amacı taşıyor. Okulumuz, bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdiği etkinliklerle öğrencilerin dil becerilerini artırma yolunda önemli adımlar atmaktadır.

 

Okulumuz, Türkiye genelindeki yarışmalarda "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi ile ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Bu başarı, öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirme konusundaki kararlılıklarının ve okulun projeye olan katkısının bir göstergesidir. Projede emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

13-12-2023

13-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 14:28 - Görüntülenme: 157
  Beğen | 7  kişi beğendi